Samarbetspartners

Avanza Bank

Avanza är depåförande institut för samtliga våra diskretionära förvaltningskunder. Ability har ett mycket väl etablerat och fungerande samarbete med Avanza sedan 2006.

Avanza är en svensk bank, grundad 1999, och har sedan dess vuxit från att vara en mindre renodlad nätbaserad mäklare till att bli Sveriges ledande plattform för sparande, pension och investeringar.

Avanza erbjuder ett mycket brett utbud av finansiella tjänster och produkter. Verksamheten sker främst digitalt och banken har idag över 900 000 kunder. Banken har flertalet gånger vunnit ”Årets nöjdaste kunder” av Svenskt Kvalitetsindex.

Avanza omfattas av den statliga insättningsgarantin och står under Finansinspektionens tillsyn. Avanza Bank är noterat på Stockholmsbörsen.

 

Ekonomiplanering AB

Ekonomiplanering AB är mycket kunniga på alla frågor och aspekter som rör pensioner. De är specialister på pensionsstiftelser och bedriver kvalificerad administration av dessa. Bolaget assisterar de företag som har eller planerar att starta en pensionsstiftelse.