Varför välja oss?

(Foto: Xtrovert Media)

Vi undviker dyra och komplexa lösningar och vi värdesätter långvariga relationer och rak kommunikation. Som kund kan du enkelt och bekvämt följa din portfölj via veckovisa utskick. Du kan därutöver själv logga in och följa utvecklingen för dina innehav, förändringar i portföljen, och kostnader med mera.

Nedan hittar du ytterligare några av de vanligaste motiveringarna till varför många västsvenska entreprenörer valt att nyttja våra tjänster:

• Personligt engagemang
Vi värdesätter personligt engagemang, ett jordnära agerande och rak kommunikation. Vi är inte säljare. Våra kunder träffar oss förvaltare personligen. Vi har örat mot rälsen och hjälper gärna just dig!

• Passionerat team
Vi har skrivit böcker, publicerat artiklar, vunnit investerartävlingar och utbildat personal hos välrenommerade finansinstitut. Vi brinner verkligen för professionell kapitalförvaltning.

• Lokal förankring
Finansbranschen centraliserar beslutsfattande och förvaltning till Stockholm. Vi går i motsatt riktning. Sedan 2003 finns vi i centrala Göteborg. Välkommen upp på en kopp kaffe!

• Vi är företagare
Vi är inte tjänstemän. Vi är själva framgångsrika företagare och förstår entreprenörens vardag. Vi har omfattande personliga erfarenheter av företagarens alla utmaningar och frågeställningar.

• Individanpassat hantverk
Vi ser professionell förvaltning som ett individanpassat hantverk, snarare än en centraliserad löpande-band-verksamhet. Vi tar oss tid för dina funderingar att se över just din situation!

• Vi lever som vi lär
Vi värdesätter det stora ansvar och förtroende som professionell kapitalförvaltning innebär. Vi sätter en ära i att leva som vi lär, och är därför självklart också kunder i vårt eget bolag.